filmebunehd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la Subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare.
100% Wolf⤷<img src=
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
4.3 Nota IMDB 154 Vizualizări

100% Wolf⤷

Actori:

100% Lup se centrează pe Freddy Lupin, moștenitor al unei mândre familii de vârcolaci. Pozitiv, va deveni cel mai înfricoșător vârcolac vreodată, Freddy este în stare de șoc atunci când primul său "război" se deranjează, transformându-l într-un feroce.
filmebunehd1.com– In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la Subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare.

100% Lup se centrează pe Freddy Lupin, moștenitor al unei mândre familii de vârcolaci. Pozitiv, va deveni cel mai înfricoșător vârcolac vreodată, Freddy este în stare de șoc atunci când primul său „război” se deranjează, transformându-l într-un feroce.

Vezi Online
Server 1


Server 2

Trailer

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  100% Wolf

  Data:

  20 Nov 2020

  Scriitori:

  Ranald Allan (story contribution), David Breen (story contribution), Fin Edquist (screenplay by), Alexs Stadermann (head of story), Stephanie Zehnal (story contribution)

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?

  FilmeBuneHd1.com-Vă place și urmăriți-ne pe site-urile de socializare pentru a obține ultimele actualizări despre filme, seriale tv și știri.! Va Multumim!!!ByDenysa

  |