Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.!ByAnNa. Va Multumim.FilmeBuneHd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza... & fara subtitrare.Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare..
James vs. His Future Self
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
6.5 Nota IMDB 39 Vizualizări

James vs. His Future Self

Director:

Actori:

Jonas Chernick , Daniel Stern , Cleopatra Coleman , Frances Conroy , Tara Spencer Nairn , Daina Barbeau , Morgan Bedard , Telysa Chandler , Erla Glesby , Tommie Amber Pirie , Jennifer Tocheri , Jordan Walker
Când un tânăr cercetător obsedat care călătorește în timp este vizitat de viitorul său nihilistic, i s-a spus că trebuie să renunțe la visul său de a deveni primul călător al lumii, sau altceva. Dar când nu va merge cu planul, devine o luptă malefică a omului versus el însuși - literal.
Important ,Openload, Streamango și VeryStream și-au întrerupt serviciile. Acesta este motivul pentru care https://filmebunehd1.com/ nu mai poate indexa nici unul dintre linkurile lor.Nu s-au găsit alternative pentru noi titluri. Pentru conținut vechi, în prezent. Anutati-ma daca aveti orice solicitare, sunt mereu aici pentru voi! Scuze pentru neplăceri.ByDenysa

Când un tânăr cercetător obsedat care călătorește în timp este vizitat de viitorul său nihilistic, i s-a spus că trebuie să renunțe la visul său de a deveni primul călător al lumii, sau altceva. Dar când nu va merge cu planul, devine o luptă malefică a omului versus el însuși – literal.

Vezi Online
Server 1

Server 2

Trailer

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  James vs. His Future Self - IMDb

  Scriitori:

  Jonas Chernick, Jeremy LaLonde

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?


  |