Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.!ByAnNa. Va Multumim.FilmeBuneHd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza... & fara subtitrare.Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare..
Z-O-M-B-I-E-S 2
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
6.8 Nota IMDB 23 Vizualizări

Z-O-M-B-I-E-S 2

Director:

Actori:

Milo Manheim, Meg Donnelly, Trevor Tordjman
Zed și Addison sunt din nou la Seabrook High, unde, după un semestru inovator, continuă să-și orienteze atât școala cât și comunitatea spre unitate. Dar sosirea unui nou grup de străini - vârcolacii misterioși - amenință să zdruncine noua pace și să provoace o prăpastie în romantismul lui Zed și Addison.
Important ,Openload, Streamango și VeryStream și-au întrerupt serviciile. Acesta este motivul pentru care https://filmebunehd1.com/ nu mai poate indexa nici unul dintre linkurile lor.Nu s-au găsit alternative pentru noi titluri. Pentru conținut vechi, în prezent. Anutati-ma daca aveti orice solicitare, sunt mereu aici pentru voi! Scuze pentru neplăceri.ByDenysa

Zed și Addison sunt din nou la Seabrook High, unde, după un semestru inovator, continuă să-și orienteze atât școala cât și comunitatea spre unitate. Dar sosirea unui nou grup de străini – vârcolacii misterioși – amenință să zdruncine noua pace și să provoace o prăpastie în romantismul lui Zed și Addison.

Vezi Online
Server 1

Trailer

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  Z-O-M-B-I-E-S 2 - IMDb

  Scriitori:

  David Light, Joseph Raso

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?

  error: Site Filme protected ByDenysa!!

  |