Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.!ByAnNa. Va Multumim.FilmeBuneHd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza... & fara subtitrare.Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare..
Human, Space, Time and Human
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
5.4 Nota IMDB 43 Vizualizări

Human, Space, Time and Human

Director:

Un grup de oameni foarte diferiți au pornit pe o navă veche de război. Printre pasageri se numără un senator cu fiul său, un cuplu nou-născut, un bătrân misterios, un grup de lucrători sexuali și o gașcă de criminali violenți. La început, comportamentul agresiv al tâlharelor și al conducătorului lor este îndreptat către pasagerii din prima clasă, dar apoi din ce în ce mai indiscriminat împotriva celorlalți de la bord. Violul este urmat de crimă și nu a trecut cu mult înainte de a avea loc primele numeroase mutinamente din ce în ce mai brutale.
Important ,Openload, Streamango și VeryStream și-au întrerupt serviciile. Acesta este motivul pentru care https://filmebunehd1.com/ nu mai poate indexa nici unul dintre linkurile lor.Nu s-au găsit alternative pentru noi titluri. Pentru conținut vechi, în prezent. Anutati-ma daca aveti orice solicitare, sunt mereu aici pentru voi! Scuze pentru neplăceri.ByDenysa

Printre pasageri se numără un senator cu fiul său, un cuplu nou-născut, un bătrân misterios, un grup de lucrători sexuali și o gașcă de criminali violenți.

Vezi Online
Server 1

Trailer

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  Human, Space, Time and Human - IMDb

  Scriitori:

  Ki-duk Kim

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?


  |