Aici puteți viziona filme online de înaltă calitate gratuit, fără a deranja publicitatea, doar veniți și bucurați-vă de filmele dvs. online . Declinare de responsabilitate: drepturile de autor și mărcile comerciale pentru filme și seriale TV și alte materiale promoționale sunt deținute de proprietarii respectivi și utilizarea lor este permisă în temeiul clauzei de utilizare loială a legii drepturilor de autor. Toate videoclipurile din serie sunt găzduite pe site-ul de partajare și sunt furnizate de terțe părți care nu sunt afiliate acestui site sau ale serverului acestuia...


335 Vizualizări
FilmeNew – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare....
Blue World Order
5.9 IMDB Rating

Blue World Order

(Blue World Order)
  • Release Year 2017
  • Country Australia
  • Film Süresi 115 min
Director Ché Baker, Dallas Bland
Writer Ché Baker, Dallas Bland, Sarah Mason
Stars Billy Zane, Bruce Spence, Jake Ryan, Jack Thompson
După ce un război nuclear a decimat emisfera nordică, populația supraviețuitoare din sud devine disperată și violentă care concurează pentru resurse limitate. Societatea se prăbușește și o bacterie infecțioasă amenință să distrugă pe cei care rămân.
Într-o încercare de a reconstrui civilizația, un guvern numit "ORDER" a distribuit o imunizare bacteriilor, printr-un masiv Puls Electromagnetic (EMP). În mod secret, Ordinul a emis și un virus bio-tech prin intermediul EMP, oferindu-le puterea de a controla populația.
Un om rămâne imun la virusul ordinului - Jake Slater. Acum, Jake scapă pradă, căutând o cale de a-și păstra viața inconștientă, fără să știe că este ultimul copil de pe Pământ și cheia supraviețuirii omenirii.

S-ar putea să fii interesat de filme,seriale


Get RadioDenysaFrumusyka2016 chat group | Goto RadioDenysaFrumusyka2016 website