Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.!ByAnNa. Va Multumim.FilmeBuneHd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza... & fara subtitrare.Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare..
The Name of the Rose
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
7.2 Nota IMDB 10 Vizualizări

The Name of the Rose

(2019)

Actori:

Rupert Everett, Fabrizio Bentivoglio, James Cosmo, Michael Emerson

În 1327, un călugăr luminat și tânărul său ucenic investighează o serie de decese misterioase la o mănăstire care risca mânia unui puternic inchizitor. Adaptarea la televiziune a romanului lui Umberto Eco "Numele Trandafirului".
Important ,Openload, Streamango și VeryStream și-au întrerupt serviciile. Acesta este motivul pentru care https://filmebunehd1.com/ nu mai poate indexa nici unul dintre linkurile lor.Nu s-au găsit alternative pentru noi titluri. Pentru conținut vechi, în prezent. Anutati-ma daca aveti orice solicitare, sunt mereu aici pentru voi! Scuze pentru neplăceri.ByDenysa


Episodu 1

Episodu 2

Episodu 3

Episodu 4

Episodu 5

Episodu 6

Episodu 7

Episodu 8

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  The Name of the Rose

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?


  |