filmebunehd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la Subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare.
Possessed
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
7.9 Nota IMDB 113 Vizualizări

Possessed

(2019)

Actori:

Daniel Joey Albright
Kang Pil Sung lucrează ca detectiv. Instinctele lui ca detectiv sunt excelente și el este încurcat. El este atât leneș, cât și dur, dar este și el cu inima moale. Hong Seo Jung are o medalie psihică excelentă, dar încearcă să-și ascundă abilitățile. Acest lucru o face să se țină departe de alte persoane și trăiește o viață singură. În timp ce Kang Pil Sung investighează un caz, se întâlnește cu Hong Seo Jung. El crede că este diferită de ceilalți și că se interesează de ea. Ei încep să rezolve cazurile împreună folosind abilitățile lor speciale.
filmebunehd1.com– In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la Subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza & fara subtitrare. Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare.


Episodu 1

Episodu 2

Episodu 3

Episodu 4

Episodu 5

Episodu 6

Episodu 7

Episodu 8

Episodu 9

Episodu 10

Episodu 11

Episodu 12

Episodu 13

Episodu 14

Episodu 15

Episodu 16

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  Possessed

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?

  FilmeBuneHd1.com-Vă place și urmăriți-ne pe site-urile de socializare pentru a obține ultimele actualizări despre filme, seriale tv și știri.! Va Multumim!!!ByDenysa

  |