Va cerem ajutorul cu distribuirea. Site-ului nostru si Filmele , preferate pe retele de socializare.!ByAnNa. Va Multumim.FilmeBuneHd1.com – In aceasta categorie vom posta toate filmele care vor aparea de-a lungul anului 2019-2020. Majoritatea filmelor vor fi subtitrate in limba Romana, dar, cu mici ''exceptii la subtitrare'', vom posta si filme cu subtitrare in Engleza... & fara subtitrare.Va vom pune la dispozitiie si filme la o calitate mai slaba, CAM (doar filmele foarte asteptate pe care multi vor sa le vada si nu vor aparea foarte curand la o calitate decenta sunt postate asa). Va vom pune la dispozitie filme 2019-2020 Online,si fara timp de asteptare..
Grisse
Votul dvs.:
Fii primul care evaluează.
5.9 Nota IMDB 198 Vizualizări

Grisse

(2018)

Actori:

Adinia Wirasti, Marthino Lio, Alexandra Gottardo, Joanne Kam
Situat la mijlocul secolului al XIX-lea, în timpul perioadei coloniale a Indiei olandeze, seria "Grisse" urmează un grup de personaje neobișnuite care lansează o rebeliune împotriva unui guvernator brutal și au în cele din urmă șansa de a-și decide soarta.
Important ,Openload, Streamango și VeryStream și-au întrerupt serviciile. Acesta este motivul pentru care https://filmebunehd1.com/ nu mai poate indexa nici unul dintre linkurile lor.Nu s-au găsit alternative pentru noi titluri. Pentru conținut vechi, în prezent. Anutati-ma daca aveti orice solicitare, sunt mereu aici pentru voi! Scuze pentru neplăceri.ByDenysa


Episodu 1

Episodu 2

Episodu 3

Episodu 4

Episodu 5

Episodu 6

Episodu 7

Episodu 8

 • Comentarii
 • Detalii
 • Detalii

  De asemenea cunoscut ca si:

  Grisse

  Nici un comentariu.
  Vrei să fii primul care comentează?


  |